بادام زمینی، از انواع آجیل در ایران به شمار می رود و بسیار پر طرفدار است. این محصول، دارای طعم های مختلفی مانند: بادام زمینی سرکه نمکی، فلفلی، بالزامیک و… است. تولید بادام زمینی در ایران، رونق بسیار خوبی دارد و این محصول، در بسته بندی های بسیار شکیل و استاندارد به بازار عرضه می شود. امروزه، تولیدات داخلی این خوراکی پرطرفدار نیز، با نمونه های خارجی آن برابری می کند و حتی بخش عمده ای از تولیدات داخل، به کشورهای مختلف صادر می شود.
راهنمای انتخاب بادام زمینی سرکه نمکی مزمز
از دیرباز بادام زمینی در کشور آمریکا به عمل می آمده است؛ این گیاه، به صورت بوته ای و در ارتفاع حدودا 30 سانتی متری رشد می کند. ضمن اینکه آب و هوای گرم برای رشد این گیاه مناسب خواهد بود. خاک با بافت شنی و رطوبت دائمی آن و همچنین نور مناسب، از موارد مهم جهت کاشت این گیاه به شمار می آید. بادام زمینی خواص بی شماری دارد و منبع غنی از ویتامین ها و پروتئین های مختلفی می باشد. این گیاه سرشار از نیاسین، منگنز، اسیدفولیک، فیبر، فسفر و ویتامین E است و جهت درمان بیماری های قلبی، اضافه وزن و کنترل سطح قند خون کاربرد دارد. شایان ذکر است که بادام زمینی می تواند در اقسام مختلف پوست دار، بدون پوست، بوداده و مزه دار شده مورد استفاده قرار بگیرد.
برای انتخاب بادام زمینی سرکه نمکی، فاکتورهایی نظیر ترد و تازه بودن، بسته بندی استاندارد، حجم و قیمت مناسب را مد نظر قرار می دهیم. هنگام خرید این خوراکی، بایستی همواره تاریخ تولید و انقضای مندرج بر روی بسته بندی را مورد توجه قرار دهیم؛ چرا که اگر تاریخ منقضی شده باشد، از کیفیت محصول کاسته خواهد شد که در این میان بادام زمینی سرکه نمکی مزمز، از جمله برندهای معتبر و شناخته شده بازار می باشد که محصولات تولیدی خود را در بسته بندی های مختلف و با تاییدیه سازمان غذا و دارو، روانه بازار کرده است و ما خرید عمده آن را به شما توصیه می کنیم؛ زیرا، صرفه اقتصادی بیشتری دارد.
توزیع مستقیم بادام زمینی سرکه نمکی از تولید کننده
مراکز، کارگاه ها و کارخانه های تولید کننده بادام زمینی سرکه نمکی، به طور مستقیم و با حذف واسطه ها، توزیع این محصول را انجام می دهند تا بتوانند کنترل قیمت بازار را در دست داشته باشند و آن را با قیمت تولید، به مشتریان خود عرضه کنند.
صادرات بادام زمینی نیز، در بین آجیل های ایرانی بسیار پر رونق بوده که خود نشان دهنده کیفیت بالای تولید این محصول است. کشورهایی چون ارمنستان، روسیه، آذربایجان، کویت و ترکنمستان مقاصد صادراتی این محصول می باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.